Vesti

* Pročitajte SADRŽAJ i "klik"-om na naslov pročitajte sve vezano za temu, model koji Vas interesuje...
* Stalna tema, RC tezga . Ovde možete pratiti šta se nudi, šta se prodaje od RC modela, opreme i delova...
* Dnevnik dešavanja - Sezona 2019 ...
* Uslužni radovi / test letovi u Sezoni 2019 ...
2018. febr. 2.

RC shop


Čast mi je i zadovoljstvo, da objavim da sam postao saradnik prodaje Kyosho proizvoda. Osim prodaje, omogućeno mi je i servisiranje modela pomenutok brenda. Prijatno sam se iznenadio na pitanje uvoznika Kyosho proizvoda, RC Shop-a, da li bi voleo da postanem njihov saradnik, diler. Naravno, pristao sam bez oklevanja. Ipak, 10 godina iskustva u modelarstvu, i preko 20 godina iskustva u trgovni idu u moj prilog.

Tokom ovih godina, imao sam u floti više modela aviona ovog proizvođača, a i trenutno imam jedan helikopter i 1/7 Buggy. Ko ih je posedovao, zna, da za kvalitet brenda Kyosho nema potrebe trošiti reči. O svim tim modelima mozete čitati na mom blogu. 

Isporuka je u roku od 1-2 dana, a plaćanje mozete izvršiti gotovinom ili na račun, preko fakture. Za svaki kupljeni artikal dobijate fiskalni račun, a po potrebi mozemo izdati i gotovinski račun. 


RC AVIONI

Minimum 10657 Ready set - crveni / plavi 2.4GHz

Opis:

Neverovatno lak za let!
Nova generacija ovih aviona sa lakoćom krstari nebom, pa čak pravi i salto.

Glavno krilo aviona unikatnog styrene dizajna zadržava svoj oblik kao kod jedrilice i obezbeđuje precizne komande prilikom leta. Sa najlakšim krilom do sada iz Minimum serije, AutoKite isporučuje najnežniji stil letenja kao kod prave jedrilice i pruža jedinstveni uvod u R/C avione. Snažni motor od 8mm i krutost krila daju ovom modelu veću stabilnost na vetru nego što ste očekivali i još bolju kontrolu. 


AutoKite može čak da izvodi i salto kada malo usavršite letenje i njegove karakteristike. Kao ikod svih Minimum sklopljenih modela oni vam garantuju izvanredno savršenu obradu i Readyset ima sve što vam je potrebno za let osim baterije za daljinski upravljač. Readyset podrazumeva poznati Kyosho napredni 2.4GHz radio sistem koji automatski obezbeđuje bezbedan i bez smetnji let onog momenta kada uključite daljinski upravljač. Minimum AutoKite je iskombinovao maksimalne performanse u najmanji avion kojim ćete upravljati sa lakoćom. 

Trenutno je dostupan u dve boje, sa crvenim i sa plavim nalepnicama.

Cena proizvoda: 9.990,00RSD

________________________________________________________________________________________________________________________________

Minimum 10657 Kit - crveni / plavi 2.4GHz


Neverovatno lak za let!
Nova generacija ovih aviona sa lakoćom krstari nebom, pa čak pravi i salto.

Glavno krilo aviona unikatnog styrene dizajna zadržava svoj oblik kao kod jedrilice i obezbeđuje precizne komande prilikom leta. Sa najlakšim krilom do sada iz Minimum serije, AutoKite isporučuje najnežniji stil letenja kao kod prave jedrilice i pruža jedinstveni uvod u R/C avione. Snažni motor od 8mm i krutost krila daju ovom modelu veću stabilnost na vetru nego što ste očekivali i još bolju kontrolu. 


AutoKite može čak da izvodi i salto kada malo usavršite letenje i njegove karakteristike. Kao ikod svih Minimum sklopljenih modela oni vam garantuju izvanredno savršenu obradu. Minimum AutoKite je iskombinovao maksimalne performanse u najmanji avion kojim ćete upravljati sa lakoćom. 

Napomena:

Uz kit se ne isporučuje daljinski upravljač i prijemnik.

Trenutno je dostupan u dve boje, sa crvenim i sa plavim nalepnicama.

Cena proizvoda: 5.990,00RSD

________________________________________________________________________________________________________________________________


RC AUTOMOBILI

Što se tiče RC autića, imate u ponudi modele na električni pogon i sa motorom na unutrašnje sagorevanje.

Oznaka 1/7, 1/8, 1/10, 1/16, 1/18 označava veličinu tj klasu kojoj taj automobil pripada.

Molimo Vas da pazljivo pročitate opis proizvoda pre kupovine

Buggy Kyosho DBX 2.0 GP 1/10 Red RTR (2.4GHz) 

NA POPUSTU!!!


Novi DBX 2.0 u ovom sportu stavlja u leteći start i obezbeđuje im idealnu snagu koja se moze porediti sa 1/8 automobilima. Ovaj model takođe ima međuosovinsko rastojanje poput 1/8 automobila i nosi istu veličinu gume i felni. Šasija ima nezavisnu duplu suspenziju za sva 4 točka i stalnipogon na sva 4 točka kakav se očekuje od pravog trkačkog automobila. Auto je optimalno izbalansiran. Izuzetne performanse mu daje GXR-18SP motor. Bez obzira da li vozite na 1/8 ili po lokalnom ne asfaltiranom putu DBX 2.0 će pruziti pravo adrenalinsko uzivanje. Ovaj automobil se isporučuje kao spreman za voznju i nemenjen je profesionalnim vozačima i početnicima.KARAKTERISTIKE

Visoka nezavisna suspenzija na sva 4 točka i stalni pogon na sva 4 točka koja pokreće motor veličine 18 znači da vam ništa ne može stati na put. Fabrički potpuno sastavljen u set spreman za vožnju pruža instantno offroad uživanje.

Veliki amortizeri - Standardno opremljen velikim uljanim amoretzirima koji se lakoćom upijaju neravnine i obezbeđuju glatko sletanje. Visina vešanja se lako šteluje zavrtnjima na amortizerima.

2.4GHz Synchro System - Nomi Kyosho 2.4GHz predajnik obezbeđuje sigurnost. Ovaj predajnik je uključen u svim pakovanjima DBX 2.0. 

Kočioni diskovi - Kočioni diskovi se nalaze i napred i nazad. na centralnom diferencijali pružajući odličnu kočionu snagu. Pružaju mogućnost neztavisnog štelovanja kočenja prednjih i zadnjih točkova. 

Kompletna šasija - Fabrički ofarban u 3 boje. Dizajn sa kabinom napred daje optimalnu silu potiska, veliku stabilnost pri maksimalnim brzinama

Više podešavanja - Karakterističan dizajn sa multipoint podešavanjima kao što su: podešavanje težine šasije, nagiba, širine trapa, prednjeg i zadnjeg podešavanja zatvorenog raspona, itd.

Velike 1/8 felne i gume - DBX 2.0 dolazi opremljen sa 1/8 kombinacijom guma i felni, rezultat je veća gazna površina i lakše upravljanje. Sve trenutno standardne 1/8 felne i gume odgovaraju za DBX 2.0 standardne 17mm hexes. 

Pogonsko vratilo - Prolazi kroz sredinu šasije i tako daje manji centar težišta i optimalno izbalansiranu težinu.DIGITALNI SERVO

Potpuno digitalni servo - Opremljen digitalnim servom za bolji odziv. 

Kutija sa risiverom otporna na prašinu - Kutija otporna na prašinu štiti risiver i bateriju. Može biti postavljena ili skinuta sa šasije uz pomoć od samo 4 šrafa.

Širok stav - Vešanje sa velikim rasponom daje širi trap koji drže duple viljuške, nezavisno vešanje na sva četri točka za superiornu stabilnost. 

Promenjivi delovi - prednja / zadnja leva i desna ramena. Prednje i zadnje glavčine i prednji i zadnji nosači amortizera su promenljivi. Vešanje novog dizajna za lakše održavanje.

GXR18SP - GXR18 motor ugrađen na 1/10 sašijukoji se uglavnom viđa sa motorima veličine 12-15. Opremljen sa recoil starterom. Velikom glavom cilindra i prilagođenim auspuhom. 

Masivni 105cc rezervoar - Ugrađen rezervoar od 105cc da bi snabdeo motor veličine 18 sa dovoljno vremena za vožnju. Stabilno i bez greške isporučuje gorivo do motora nezavisno od maltreturanja na stazi. Može voziti čak i do 10 minuta.

NEW KYOSHO SYNCHRO 2.4GHz SYSTEM

Lak pristup - podešavanje EPA i rikverc serva su postavljena na vrhu risivera zbog lakšeg pristupa, vidljivosti i da se spreče eventualna oštećenja u vožnji na neravnim stazama. Ova vrsta dizajna je izbrano radi lakšeg korišćenja za početnike i vozače srednje klase. Dve pozivcije prekidača neutralnom položaju omogućuju odnos gas/kočnica 70/30 ili 50/50, čineći ga idealni, EP i GP vozila.

4 Channel receiver - Novi karakteristični daljinski ima 4 kanala, koji mu omogućuju dalje unapređenje i razvoj. Ima i Fail safe sistem koji će sačuvati vaše vozilo u retkim sličajevima gubitka signala.

Ergonomski dizajn - Unapređeni ergonomski dizajn je jako prijatan i praktičan i daje superiornu kontrolu. Daljinski upravljač napajaju samo 4 AA-veličine baterije, što čini Synchro izbalansiranim i laganim, što eliminiše pojavu umora sa težim daljinskim upravljačima.

Šta je Ready Set: 

-Ready Set je komplet koji je spreman za vožnju! Znači sklopljen, ofarban! 
-Jedino što vam treba su baterije i gorivo.
-Fabrički sklopljena šasija sa povezanim vezama za kontrolu
-Opremljen specijalnim auspuhom sa cevima
-Ofarban
-Synchro KT-200 2.4GHz / 4 channel, 2 servo R/C sistem ugrađen
-Ugrađen GXR18SP motor opremljen sa Recol starterom i velikom glavom za hlađenje.

Potrebno za korišćenje:

-20% RC gorivo
-8x AA veličina baterija
-Svećica za paljenje
-Bočica za gorivo
-Ključ za svećicu i paljenjeTehnički podaci:

-Razmera: 1/10
-Dužina: 475mm (18.7in)
-Visina: 154mm (6.0in)

-Međuosovinsko odstojanje: 320mm (12.5in)
-Odnos menjača: 12.88:1
-Težina: 2.365g (5.5lb)
-Motor: GXR18SP Nitro
-Proizvođač: Kyosho

Cena proizvoda: 43.990.,00 RSD

__________________________________________________________________________________________________________________


Buggy Kyosho DBX 2.0 GP 1/10 Blue RTR (2.4GHz)

NA POPUSTU!!! 

Novi DBX 2.0 daje početnicima leteći start, kao i pruzanje idealnog koraka snage 1/8 seta sa istim dugim međuosovinskim razmakom kao i 1/8 guma i točkova. Šasija sa 4 točka sa nezavisnim poprečnim ramenima i stalnog 4WD pogona kao što se očekuje od pravog trkačkog automobila i to je optimalno izbalansirano sa snagom GXR-18SP motora koji isporučuje visoki učinak. Bilo da vozite krugove ili lokalnu dirt stazu, DBX 2.0 stavlja adrenalin i uzbuđenje na nivo  sa stvarnim terenskim uzitkom na dohvat ruke. DBX 2.0 je spakovan kao potpuno montirani Readyset, čak i početnici mogu biti off ili raceri u trenutku. 


SPECIFIKACIJA

Široke gume sa velikim točkovima obezbeđuju stabilnost u svakom trenutku.

Stalni pogon na sva četri točka dovodi uzitak i kvalitet voznje do maksimuma.


Big Bore amortizeri upijaju sve neravnine na svakom terenu i omogućavaju Vam prijatnu voznju i optimalne performanse.

2.4GHz Syncro system koji je uključen u sve 2.0 setove omogućava precizno i sigurno manervisanje vozilom.

Dual kočioni diskovi za brzo zaustavljanje Rc vozila.

Već sređeno telo vozila sa svim nalepnicama i detaljima.

Multi point podešavanja van omogućuju podešavanje visine vozila i širine raspona točkova.

Veliki 1/8 točkovi su kompatibilni sa svim 1/8 modelima a u ovom slučaju ga koristi 1/10 model vozila i pokazali su se kao najbolji za ovu vrstu vozila i potrebe zarad boljih performansi.
Osovinski pogon je stavljen nisko i na sredini šasije tako da je tezište vrlo nisko, a raspodela tezine i stabilnost poboljšana.

-Potpuno digitalni servo motori radi boljeg upravljanja.

-Dirt box štiti bateriju i elektroniku os prašine i prljavštvine.

-Široka baza i raspon točkova obezbeđuju savršenu stabilnost i pokretljivost.

-Svi delovi suspenzije, kao i točkovi mogu se menjati i dorađivati.

-Poseban tip izduvnog lonca sa proširenim klipovima motora.

-105cc rezervoar za gorivo radi duzeg uzitka u voznji.Readyset je potpuno sastavljen model koji uključuje gotovo sve što je potrebno za pokretanje. Šema boja tela je kompletna pa samo potrošni materijal kao što su baterije i gorivo su potrebni, tako da mozete početi sa radom modela bez odlaganja

Sadrzaj pakovanja:

-Već sastavljena šasija sa spremnim R/C sistemom
-Pre-isečena i pre-oslikana telo zajedno sa nalepnicama
-Unapred instaliran 2.4GHz sinhrovanizovani KT-200 R/C sistem

Potrebno za rad:

-20% RC gorivo
-8 x AA baterije
-Glow upaljač
-Boca za gorivo
-Svećice
-Ključ

Tehnički podaci:

-Odnos: 1/10
-Duzina: 475mm (18.7in)
-Visina: 154mm (6.0in)
-Međuosovinski razmak: 320mm (12.5in)

-Prenos:12.88:1
-Tezina:2.365g (5.5lb)
-Motor:GXR-18SP (Nitro)


Proizvođač: Kyosho

Cena proizvoda: Nema na stanju
________________________________________________________________________________________________________________________________

Buggy Kyosho Ultima RB6 Readyset 2WD (RTR Brusheless, 2.4GHz) 1/10Kompet sadrži:

-Fabrički sklopljen modela sa ugrađenom RC jedinicom

-Ofarbana šasija
-2.4GHz Synchro KT-201R/C daljinski upravljač
-1.5, 2.0, 2.5 mm L hex Ključ
-Cross ključ za felnePotrebno za korišćenje:

-Baterija / Ni-MH 7.2V - 2200-5000, Li-Po 2 cell 7.4V 4000-5000 (deans type connector) 
-Punjač
-4x AA sized alkaline baterije za daljinski upravljačTehnički podaci:

-Dužina: 395mm 
-Širina: 249mm
-Visina: 140mm
-Međuosovinsko odstojanje: 285mm
-Tread (F/R): 221mm/201mm (precizion adjustment off front with bush direction)
-Gume (F/R) 80x29mm/86x43mm
-Prenosni odnos: 2.6/1(2nd)
-Težina: 1.620g(approx)
-Motor: KV2700senzorless brushless
-R/C system: 2.4Ghz 2ch perfex KT201
-ESC: R10SportNedugo nakon osvajanja 2013 Japan national electric off-road championship, the Kyosho UltimaRB6 je to potvrdio i na 2WD Racing Buggy World Championship! Šasija ovog svetskog šampiona je unapređena za laku kontrolu i upravljivost. Glavna šasija od crnod andozoziranog duraluminijuma daje superiornost i izdržljivost u kombinaciji sa gumenim bočnim štitnicima koji daje dodatnu čvrstinu. Povećana težina dna šasije iza zadnje jedinice daje veću stabilnost i kontrolu. Spojler u vidu galebovog krila čini vešanje čvršćim i omogućuje bolje prijanjanje. Komplet je opremljen podešavanjem nagiba vešanja u tri položaja. Centar izvora moći je sensorless brushless motor koji pruža više nego dovoljno snage kroz ESC specijalno dizajniran za RB6 koji može koristiti Ni-MH ili Li-Po baterije. Ovaj svetski šampijon je dizajniran da bude lak za vožnju i Ready Set vam to daje u pobedničkom paketu.KARAKTERISTIKE:

-Dizajn je zasnovan po šasiji RB6 šampionu iz 2013 godine.
-Fabrički sklopljen Ready Set.
-2.4GHz R/C system, KS-201 servo sa aluminijumskim hladnjakom.
-Perfex KT-201 daljinski upravljač koji poseđuje veliki RLC ekran i razno vrsne dodatne funkcije.
-Ugrađen Kv 2700 sensorless brusless motor.
-ESC "R10 Sport" velikog kapaciteta sa prekidačem pruža dovoljno snage.
-Servo saver je standardan.
-Spone i ranema mogu da se podešavaju bez skidanja.
-Replaceable bushes allow 3 caster angle settings: 4 / 2 / 0
-Postolje motora u zadnjem delu omogućuje lakšu kontrolu.
-One place shock caps
-Kompatibilan sa Ni-MH i Li-Po baterijama. (Deans type connector)
-Reinforced Idler Gear Delivers Togh Performance.

-Kvačilo je standardno.
-Komplet spreman za vožnju je takav da sadrži gotovo sve što je potrebno: 
sklopljen i ofarban automobil! Znači da su vam potrebne samo baterije da bi počeli vožnju. 
Cena proizvoda: Nema na stanju

________________________________________________________________________________________________________________________________

Kyosho 4WD Dirt Buggy 1/10 (RTR, 2.4GHz) Orange / Green


Nova generacija EP buggy pomoću unapređenog 2.4GHz R/C sistema! Nizak centar tezišta i 4WD šasija daju visoke performanse i lakše upravljanje
Unapređeno pogonsko vratilo kod 4WD EP buggy "Dirt Hog" moze prilagoditi svoje performanse u odnosu na uslove trke uz pomoć sistema za podešavanje R/C sistemu. Kako je šasija već sklopljena jednostavno samo napunite bateriju koja je takođe uključena u komplet sa Perfex KT-200 2.4GHz R/C sistemom, koji ne zahteva podešavanje frekvencije. Pošto automatski trazi otvorene frekvencije, mogućnost radio smetnji je eliminisan. Robusna šasija donosi umereno fleksibilnost., čvrstinu i ima metalne zupčanike u kućištu.Kvačilo sa cilindričnim zupčanikom štiti pogonski sistem od iznenadnih opterećenja i blokiranja točkova. Nezavisno vešanje na sva četri točka je opremljeno sa podesivim gornjim ramenima radi podešavanja nagiba. Sa mnoštvom dostupnih delova za Fazer liniju mozete nastaviti kako sa unapređivanjem performansi modela, tako i vaših trkačkih veština. Dirt Hog pruza visoke performanse off road-a čak i za R/C buggy početnike
4-wheel independent double-wishbone vešanje je opremljen s amortizerima napunjene uljem na sva četri točka što daje odlične performanse na stazi. Nezavisno vešanje na sva četri točka  je opremljeno sa podesivim gornjim ramenima radi podešavanja nagiba.
Zapečaćeni prenos obezbeđuje pouzdanost za agresivnu off road voznju i kvačilo sa 48p cilindričnim zupčanikom štiti pogonski sistem.
Opremljen novim ESC omogućuje lakše podešavanje koji podrazumeva i "no end point setup" dugme. Ima sve funkcije kretanja unapred, rikverc i kočnice.
Nizak centar tezišta, 4WD šasija i prijateljski nastrojen 27-turn G27 motor daje odličnu kontrolu voznje. Visoka efikasnost i lagan dizajn omogućava voznju na duge staze.
Komplet sadrzi zidni punjač i 7.2V 1800mAh Team Orion NiMH pakovanje baterija
Takođe sadrzi 2.4GHz Syncro KT-200 R/C daljinski upravljač karakterističnim dual-rate and fail safe funkcionalnošću.

-kompletno sklopljen Readyset potrebne su samo baterije za daljinski upravljač
-Team Orion 1800mAh NiMH baterija
-zidni punjač i adapter za veliki broj utičnica
-svi točkovi opremljeni sa novodizajniranim soft compound microblock gumama koje će obezbediti dobro prijanjanje na svim off road stazama
-novo hinged flip top lezište za bateriju
-zapečaćeni diferencijal i menjač daju pouzdanost u trkama na teškim stazama
-podesivo vešanje i nagib
-kabina pomerena unapred i zadnji veliki spojler da obezbeđuju bolju aerodinamičnost
-postolje motora sa ekcentrom omogućuje podešavanje zazora zupčanika pomoću dva šrafa
mogućnost ugrađivanja različitih motora, guma i ostalih delova radi postizanja još boljih performansi
-nisko postavljen centar tezišta daje bolju upravljivost
-kompletan specifikacija lezajeva daje veću efikasnost (total17)
-ugrađen moćan ali jednostavan za upravljanje G27 motor
Potrebno za korišćenje:
- 4x AA sized alkaline baterije za daljinski upravljač

Tehnički podaci:
Duzina: 365mm (393mm sa spojlerom)
Širina: 248mm 
Visina: 121mm (147mm sa spojlerom)
Međuosovinsko rastojanje: 272mm
Tread (F/R): 220mm / 214mm
Gume(F/R): Φ87mm x 32mm x/ Φ87mm x 42mm
Prenosni odnos: 8.24:1 (75Tspur/28Tpinion)
Tezina: 1680g. (otprilike)
Motor: 27T type 540 (G27)
R/C sistem: KT-200

Cena proizvoda: 33.990,00RSD

__________________________________________________________________________________________________________________

Kyosho 2WD AXXE T2 Buggy 1/10 (RTR, 2.4GHz) BlackSavršen uvod u pravu R/C buggy akciju! Nikad nije bilo lakše uživati uz prave sportske performanse!

Razbacujte prašinu dok letite preko džombi i skakonica. Kyosho je upotrebio znanje koje je tokom godina sakupljao da bi stvorio ovaj ultimativni buggy za poćetnike. Kompletno sklopljen model za vožnju, ovo je definitivno pravi R/C buggy za početnike sa svojim performansama i cenom. 2WD može da savlada i najteže vrste terena sa lakoćom.


Komplet je sklopljen u potpunosti i sadrži skoro sve što vam je potrebno za korišćenje. Kompletna šasija je ofarbana i uređena sa jedinstvenim detaljima, znači jedino što vam je potrebno za akciju su baterije i punjač.
Komplet sadrži:

-Fabrički sklopljenu šasiju sa ugrađenom R/C jedinicom
-Fabrički sklopljenu šasiju sa nalepnicama
-Syncro KT-200 daljisnki upravljač
-Cross ključ

Potrebno za korišćenje:

-4x AA sized alkalne baterije za daljinski upravljač
-7.2V Baterija
-Punjač za baterije
Tehnički podaci:

-Dužina: 410mm
-Širina: 230mm
-Visina: 140mm
-Međuosovinsko rastojanje: 270mm
-Tread(F/R): 190mm/190mm
-Gume(F/R): Φ100mmx36mm / Φ100mm x 36mm
-Prenosni odnos: 8.76:1
-Težina: 1.500g (otrpil.)
-Motor: 22-turn 540-type
-R/C Sistem: Syncro KT-200

Cena proizvoda: 27.000,00RSD

________________________________________________________________
________________________________________________________________


Kyosho Inferno VE Race Spec Buggy - 2.4GHz Readyset 1/8
Novi dizajn šasijesa novo razvijenim 2.4GHz R/C sistemom van daju najsnazniji električni buggy ReadySet kombinacija tehničke veštine Team Orion-a sa DNA šasije svetskog šampiona Inferna
Uspeh električnog Inferno VE buggy je izrađen na DNA šasiji višestrukog svetskog šampiona Inferno. Sada je VE podignut na viši nivo sa turbo-charged racing performansama. Nalet velikog ubrzanja sa visokim obrtnim momentom "Vortex 8 Brushless Sistema" moze da se oseti i pored velikih brzina i velikih standardnih amortizera na prednjim i zadnjim točkovima. Takođe i problemi sa frekvencijama su prošlost uz novi Syncro 2.4GHz R/C sistem koji automatski pruza bolju kontrolu visokih performansi. Razvijen u saradnji sa Team Orion's Oscar Jansen na svetskom prvenstvu u Tajlandu pri temperaturi od 40C. Ova mašina je razvijena za vrhunske performanse 1/8 bagija pod naj ekstremnijim uslovima.
Karakteristike:
- Kompatibilan sa većinom delova serije 7.5
- Heavy Duti Spiral Cut Ring / Pinion
- Podesive spojnice
- Front and Rear Molded Chassis Braces
- Nova super aerodinamična šasija
- Die Cast postolje motora
- Čelični pinjoni urađeni na CNC
- Prednje univerzalno pogonsko vratilo
- EZ Gear Mesh Motor Mount
- Team Orion R8 ESC System
- Center Drive Shaft Guard
- Super Deans Plugs
- 10 Gauge Wire
- Anodized Aluminium Shock Caps and Spring Adjusters
- 17mm Wheel Hubs
- Zadnji, centralni i prednji diferencijal
- Real Time 4WD
- Syincro 2.4GHz - Stilizovani FHSS 2.4GHz R/C sistem sa dual rate funkcijom je ugrađen Inferno VE Race Spec. takođe i 4 kanalni prijemnik
- KS-200 servo velikog obrtnog momenta sa metalnim zupčanicima
- New Threaded Big Bore Shocks - iljni velik amortizer su standardni i mogu da podnesu i najteze terene
- Točkovi velikog prečnika - novi VE Race Spec. je opremljen sa velikim i snaznim točkovima kao MP9
- Nove Kyosho gume - nove micro-square pattern su ugrađene i obezbeđuju vam odlično prijanje i na duge staze
- Kuglični lezajevi - šasija je kompletno opremljena kugličnim lezajevima radi bolje efikasnosti
- 4WD - 4WD šasija sa tri diferencijala
- Nova ramena - nova deblja ramena daju veću čvrstoću već robusnoj šasiji
- Blatobrani - blatobrani na zadnjim ramenima i osovinama su standardni.
Svi aspekti Inferno VE Race Spec. su pazljivo razmatrani radi boljih trkačkih karakteristika.
Vortex Experience B/L Motor:

- 550 size motor
- 2050 KV
- Continuous Current: 85A
- Peak Currenty: 160A
- Max RPM 60.000
- 5mm Heavy Duty Shaft
- Sensorless
- Cooling Fins

Vortex Experience R ESC:

- Sensorless Brushless Only*
- Kompatibilan sa 6-12 Cells (NiMH) ili 2S - 4S (LiPo)
- BEC Voltage 6V
- BEC Current: 160A
- Continuous Max Current: 120A
- Peak Current: 160A
- Over Input Voltage Protection (over 4S)
- Low Voltage Cutoff is programmable (Auto detect 3.0V / cell)
- Thermal Protection at 96C
-  Dimenzije (ŠxD) 54x36.3mm
- Tezina 109g

Komplet sadrzi:

- Sklopljenu šasiju
- Ofarban model
- Team Orion Vortex 8 Motor
- Team Orion R5 ESC
- Syncro FHSS 2.4GHz R/C sistem
- Cross ključ

Potrebno za korišćenje:

- AA baterije x4
- 7.2 NiMH Stick Pack (3300mAh or higher)w dean plugs 1 or 2 packs
- 2S 1P LiPo with deans plugs 1 or 2 packs
- 3S 1P LiPo with deans plugs 1 pack only*
- Odgovarajući punjač

Tehnički podaci:

- Scale 1/8
- Duzina: 496mm (19.52")
- Širina: 307mm (12.08")
- Međuosovinsko rastojanje: 328mm (12.9")
- Prenosni odnos: 13.2:1
- Tezina: 3.550g.
- Motor: Team Orion Vortrex 2050KV

Cena proizvoda: 59.990,00RSD

__________________________________________________________________________________________________________________

Kyosho Monster Tracker 1/10 EP ReadySet

Učinite vaš R/C početak za pamćenje ovim neverovatnim Monster truck-om.
Potrebne su vam samo baterija za daljinski upravljač
Ništa ne moze da stane na put ovom Monster truck-u, on gazi sve pred sobom a neravnine stazi ne oseća. Za njim jedino ostaje trag prašine. Telo pickup-a na ogromnim gumama u američkom stilu, samo ga pokrenete i vozite preko polja, jer je napravljen izdrzljiv za bezbriznu voznju. Šasija se jednostavno skida, tako da nemate problema kada treba da dopunite baterije.
Prijemnik i diferencijal su otporni na prašinu i lom, a pored toga i lako zamenjivi za početnike. Jednostavno ubacite 4 AA baterije (kupuju se zasebno) u daljinski upravljač i vaš Monster truck je spreman za ludu i nezaboravnu voznju
- Fabrički sklopljena šasija, potrebno je da napunite bateriju za Monster truck i kupite baterije za daljinski upravljač
- Sadrzi novi 2.4GHz Syncro KT-232P daljinski upravljač
- Fiksna duzina ramena eliminiše potrebu za podešavanjem
- Kompatibilan sa velikim brojem opcionalnih i rezervnih delova za Sand Master 
Specifikacije:

- duzina: 410mm
- širina: 300mm
- visina: 175mm
- međuosovinsko rastojanje: 270mm
- tread (F/R): 230mm / 230mm
- gume (F/R): Φ110x70mm
- prenosni odnos 11.27:1
- motor: 22 turn 540 tip
- tezina: 1900g
Readyset sadrzi:
- sklopljena šasija sa ugrađenom R/C jedinicom
- sklopljeno telo sa nalepnicama
- Syncro KT-232P daljinski upravljač
- ESC ugrađen (napred, kočnica, rikverc)
- Cross ključ
- 7.2V - 1800mAh Ni-MH baterija
- AC punjač

Cena proizvoda: 25.990,00 RSD
________________________________________________________________________________________________________________________________


Kyosho NeXXt Kit Full Set 1/10
Savršeni uvod u pravu R/C akciju!!!
Nikada nije bilo lakše uživati u pravim sportskim buggy performansama! Razbacujte prašinu dok letite preko neravnina i skakaonica. Kyosho je svojim znanjem sakupljenom u R/C buggy dizajnu iskoristio da bi napravio ultimativni početnički buggy. Ovaj buggy je rastavljen i potrebno ga je sastaviti pre upotrebe

Dodatne boje (prodaju se zasebno) omogućuju dodatno sređivanje.
Motor se moze skinuti pomoću samo dva šrafa i podešavanje zazora nije potrebno. Prenosni odnos je promenljiv (sa dodatnim zupčanikom) otpuštanjem samo dva šrafa. Uključuje veliku izdrzljivost zupčanika diferencijala i ima dug radni vek.
Baterija se moze zameniti kroz otvor sa donje strane šasije. Uz samo jedan dodir se otvara poklopac i vrši laka zamena.
Viljuške ramena su opremljene sa amortizerima sa zupcima. Kružno podešavanje omogućuje da visina šasije bude promenjena.
Felne opasnog izgleda imaju posebnu montažu za gume. Nije potreban lepak za zamenu guma. Jednostavno zategnite šrafove i guma je osigurana. Gume isporučuju izvanredne performanse.
2.4GHz Syncro KT-200 R/C sistem karakteriše mogućnost kompletnog podešavanja i uklanja potrebu za podešavanjem frekvencije. Opremnjem sa već podešenim ESC moguće ga je odmah startovati. Dostupan je u bojama: narandžasta, zelena, mornaričkoj plavoj boji. Čak su i nalepnice fabrički zalepljene. Uzu model ide i Orion baterija sa punjačem.

Karakteristike:


-ubacite baterije u daljinski upravljač i automobil i vaš ReadySet je spreman za akciju
-2.4GHz KT-200 R/C sistem je fabrički ugrađen
-nezavisno vešanje na sva 4 točka sa ozubljenim amortizerima
-felne ovog dizajna iz tri dela ne zahtevaju lepljenje guma već se obezbeđuju šrafovima
-skidanje baterija pomoću otvora sa donje strane šasije uz samo jedan potez
-kućište diferencijala i radio kontrole obezbeđuje sigurnu off road trku
-kvalitetni zupčanici diferencijala su veoma izdrzljivi
-fiksna duzina ramena vešanje ne zahteva podešavanje

-ugradnja opcionalnih motora i druge dodatne opreme za još bolje performanse

ReadySet sadrži:

-sve što vam je potrebno da sastavite šasiju
-R/C prijemnik i daljinski
-nalepnice za automobil
-cross ključ
-7.2V-1800mAh NiMH baterija
-punjač


Tehnički podaci:

-Duzina: 410mm
-Širina: 230mm
-Visina: 140mm
-Međuosovinsko rastojanje: 262mm
-Trap (P/Z): 190mm / 190mm
-Gume(P/Z): Φ86mm x 36mm / Φ86mm x 36mm
-Prenosni odnos: 8.76:1
-Tezina: 1.500g (otprilike)
-Motor: 22 turn 540 type
-R/C sistem: Syncro KT-200

Cena proizvoda: 22.500,00RSD
________________________________________________________________________________________________________________________________


Kyosho NeXXt Kit 1/10
Savršeni uvod u pravu R/C akciju!!!
Nikada nije bilo lakše uživati u pravim sportskim buggy performansama! Razbacujte prašinu dok letite preko neravnina i skakaonica. Kyosho je svojim znanjem sakupljenom u R/C buggy dizajnu iskoristio da bi napravio ultimativni početnički buggy. Ovo je definitivno najbolji buggy za početnike u odnosu na svoju cenu!

Dodatne boje (prodaju se zasebno) omogućuju dodatno sređivanje.

Motor se moze skinuti pomoću samo dva šrafa i podešavanje zazora nije potrebno. Prenosni odnos je promenljiv (sa dodatnim zupčanikom) otpuštanjem samo dva šrafa. Uključuje veliku izdrzljivost zupčanika diferencijala i ima dug radni vek.
Baterija se moze zameniti kroz otvor sa donje strane šasije. Uz samo jedan dodir se otvara poklopac i vrši laka zamena.
Viljuške ramena su opremljene sa amortizerima sa zupcima. Kružno podešavanje omogućuje da visina šasije bude promenjena. 
Felne opasnog izgleda imaju posebnu montažu za gume. Nije potreban lepak za zamenu guma. Jednostavno zategnite šrafove i guma je osigurana. Gume isporučuju izvanredne performanse.

Karakteristike:

-nezavisno vešanje na sva 4 točka sa ozubljenim amortizerima
-felne ovog dizajna iz tri dela ne zahtevaju lepljenje guma već se obezbeđuju šrafovima
-skidanje baterija pomoću otvora sa donje strane šasije uz samo jedan potez
-kućište diferencijala i radio kontrole obezbeđuje sigurnu off road trku
-kvalitetni zupčanici diferencijala su veoma izdrzljivi
-fiksna duzina ramena vešanje ne zahteva podešavanje
-ugradnja opcionalnih motora i druge dodatne opreme za još bolje performanse
Potrebno za korišćenje:

-2.4GHz Syncro KT-200 R/C daljinski upravljač
-R/C prijemna jedinica za model
-Servo motor
-7.2V 1800mAh NiMH baterija
-Baterije za daljinski upravljač
-Punjač
-Cross ključ

Tehnički podaci:

-Duzina: 410mm
-Širina: 230mm
-Visina: 140mm
-Međuosovinsko rastojanje: 262mm
-Trap (P/Z): 190mm / 190mm
-Gume(P/Z): Φ86mm x 36mm / Φ86mm x 36mm
-Prenosni odnos: 8.76:1
-Tezina: 1.500g (otprilike)
-Motor: 22 turn 540 type
-R/C sistem: Syncro KT-200


Cena proizvoda: 10.490,00RSD
________________________________________________________________________________________________________________________________

Kyosho Fazer VE Lancer EVO Readyset 1/10 (RTR, 2.4GHz) White
Ispod haube se nalazi brushless motor novog dizajna. Odličan reli automobil za jurnjavu po kraju uz koji ćete dobiti odlične performanse u odnosu na cenu! 4WD pogon na sva četiri moze da savlada i najteze vrste terena sa lakoćom. Vodootporan ESC, brushless motor i servo su standard. Pored toga u paketu idu i Grip i drift gume za dvostruku zabavu na svim vrstama terena i lokacijama. Šasija (bathtub) je opremljena suspenzijom za teške uslove, kvačilom i metalnim zupčanicima diferencijala. Team Orion ESC i brushless motor u kombinaciji sa visoko izdrzljivom pogonskom osovinom moze izdrzati i najteze voznje. Neverovatno zabavan reli automobil za off/onroad trke ili čak za driftovanje


Karakteristike:

- Kompletno sklopljena šasija
- Syncro KT-231P 2ch Radio System ugrađen
- Ofarbana spoljna šasija sa zalepljenim detaljima
- Zapečaćen diferencijal u menjaču daju pouzdanost za zahtevne terene i sportske performanse
- Fiksna duzina vešanja eliminiše potrebu za camber, caster and toe-in (front) adjustment
- Sadrzi vodootporni Team Orion R10 ONE ESC (Max 25A)
- Ugrađen vodootporni servo KS204WP visokog odziva i obrtnog momenta
- Nizak centar tezišta ostvaruje vrhunsku pokretljivost
- Dekorativni delovi su uključeni za uzivanje u Rallz ili Tpuring automobilu
- Sadrzi Team Orion 7.2V NiMH bateriju i punjač moze puniti sa AC napajanja
Komplet sadrzi:

- Fabrički sklopljena šasija sa instaliranom R/C jedinicom
- Ofarbana spoljna šasija sa zalepljenim detaljima (nalepnica sa velikim krilima)
- Syncro KT-231P daljinski upravljač
- Cross ključ and hex ključ 1.5mm
- 1800mAh NiMH bateriju i punjač

- Dodatni komplet guma - dvostruka zabava
Potrebno za korišćenje:

- 4x AA alkalne baterije za daljinski upravljač

Tehnički podaci:

- Duzina: 383mm
- Širina: 200mm
- Međuosovinsko rastojanje: 260mm
- Tread (F/R): 174mm / 174mm
- Gume (F/R): Ø68.5mm x 26mm / Ø68.5mm x 26mm
- Prenosni odnos: 6.34:1
- Tezina: 1.700g (otpr.)
- Motor: Orion Neon One brushless motor (KV-2400)
- R/C sistem: Syncro KT-231P


Cena proizvoda: 42.990,00RSD

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Daljinski upravljač Syncro KT231P sa risiverom KR331
Cena proizvoda: 6.990,00RSD

________________________________________________________________________________________________________________________________


REZERVNI DELOVI, OPREMA ZA AUTOMOBILE

AKA GLUE APPLICATOR TUBE
Cena proizvoda: 450,00RSD
_________________________________________________________

AKA PREMIUM CYANO - lepak za gume
Cena proizvoda: 1.500,00RSD
_________________________________________________________

DIFFERENTIAL JOINT/PIN - FW05-MFR-DBX
Cena proizvoda: 1.525,00RSD
_________________________________________________________

Servo HD LW-20MG DIGITAL WATERPROOF
(20kg/0.16sec.)
Cena proizvoda: 6.000,00RSD
________________________________________________________________

SERVO MOTOR KS-202
Cena proizvoda: 4.990,00RSD
_________________________________________________________

UNIVERSAL SWING SHAFT HD 93MM (2kom.) - INFERNO - MP9
Cena proizvoda: 5.000,00RSD
_________________________________________________________

SVEĆICA ZA NITRO AUTOMOBILE K7
Cena proizvoda: 1.100,00RSD
_________________________________________________________

SVEĆICA ZA NITRO AUTOMOBILE K6
Cena proizvoda: 980,00RSD
_________________________________________________________

SVEĆICA ZA NITRO AUTOMOBILE K4
Cena proizvoda: 890,00RSD
_________________________________________________________


SVEĆICA ZA NITRO AUTOMOBIL - TS7 COLD TURBO SPECIAL ONROAD

Cena proizvoda: 2.100,00RSD
_________________________________________________________

SVEĆICA ZA AUTOMOBIL - 5 HOT TURBO
Cena proizvoda: 1.590,00RSD
_________________________________________________________

SVEĆICA ZA AUTOMOBIL - TS3 ULTRA HOT TURBO SPECIAL OFFROAD
Cena proizvoda: 1.590,00RSD

________________________________________________________________________________________________________________________________


Air Cleaner Oil 100cc (green)
Cena proizvoda: 2.050,00RSD

__________________________________________________________________________________________________________________

Air Celaner 100cc (1948)
Cena proizvoda: 1.850,00RSD

__________________________________________________________________________________________________________________

Air-Filter Oil (5x50ml)
Cena proizvoda: 900,00RSD

__________________________________________________________________________________________________________________

After Run ulje za motor (5x50ml)
Cena proizvoda: 900,00RSD

__________________________________________________________________________________________________________________

Silikonsko ulje AKA 80ml

AKA premijum silikonsko ulje je razvijeno za sve klase RC trkačkih automobila sa ultimativnim performansama. AKA premijum silikonsko ulje ne sadrzi aditive.
Cena proizvoda:
#200 - 990,00RSD
#250 - 990,00RSD
#300 - 990,00RSD
#350 - 990,00RSD
#400 - 990,00RSD

#450 - 990,00RSD
#500 - 990,00RSD
#550 - 990,00RSD

#600 - 990,00RSD
#650 - 990,00RSD
#700 - 990,00RSD
__________________________________________________________________________________________________________________


Silikonsko ulje ORION VICTORY (60ml)

Cena proizvoda:
#1000 - 950,00RSD
#2000 - 950,00RSD
#3000 - 950,00RSD
#4000 - 950,00RSD
#5000 - 950,00RSD
#6000 - 950,00RSD
#7000 - 950,00RSD
#8000 - 950,00RSD
#10000 - 950,00RSD
__________________________________________________________________________________________________________________


GORIVO ZA RC AUTOMOBILE

Nitro gorivo za automobile na daljinski 
Hot Fire EURO 25%. Kantica od 5 litara

Cena: nema na stanju
  
  Nitro gorivo za automobile na daljinski 
  Hot Fire EURO 25%. Kantica od 2 litara

  Cena: 2.750,00 RSD


      Nitro gorivo Hot Fire Sport 16%. 
      Kantica od 1 litar

      Cena: 1.450,00 RSDNitro gorivo Hot Fire Sport 16%.
Kantica od 2 litre

Cena: 2.500,00 RSD
Nitro gorivo Hot Fire za helikopter 16%.

Kantica od 5 litre

Cena: 6.890,00 RSD
Nitro gorivo Hot Fire za helikopter 3D.
Kantica od 5 litre


Cena: 7.690,00 RSD


Nitro gorivo Hot Fire za avione 10%.

Kantica od 5 litre

Cena: 5.990,00 RSD   4.500,00RSD!!!


________________________________________________________________
________________________________________________________________


OPREMA

Kyosho nitro starter pack
Komplet sadrzi:

- bocu za dolivanje goriva
- ključ za svećice
- ključ za točkove
- ravni i krstasti šrafciger
- grejač svećice sa punjivom NiMH baterijom od 2100mAh
Proizvođač: Kyosho

Cena: Nema na stanju

________________________________________________________________________________________________________________________________

Nitro Starter Kit
Cena proizvoda: 3.990,00RSD

________________________________________________________________

________________________________________________________________LiPo BATERIJE
TATTU 350mAh 3.7V 30C 1S LiPo - Molex 


Nema na stanju


Cena: 

TATTU 600mAh 3.7V 30C 1S LiPo - JST

Cena: 890,00 RSD
Gens Ace 3300mAh 7.4V 25C 2S LiPo

Nema na stanju

Cena: 

Gens Ace 4000mAh 7.4V 25C 2S LiPo 
hard case

Nema na stanju

Cena: 


Gens Ace 5000mAh 7.4V 40C 2S LiPo

Nema na stanju

Cena: 


Gens Ace 5300mAh 7.4V 30C 2S LiPo
hard case

Nema na stanju

Cena: 

Gens Ace 1000mAh 11.1V 25C 3S LiPo

Nema na stanju

Cena: 

Gens Ace 1300mAh 11.1V 25C 3S LiPo

Nema na stanju

Cena: 


Gens Ace 1800mAh 11.1V 40C 3S LiPo

Cena: 3.450,00 RSD


Gens Ace 2200mAh 11.1V 25C 3S LiPo

Nema na stanju

Cena: 
Gens Ace 2500mAh 11.1V 25C 3S LiPo

Nema na stanju

Cena: 
Gens Ace 2600mAh 11.1V 25C 3S LiPo

Nema na stanju

Cena: 
Gens Ace 2700mAh 11.1V 25C 3S LiPo

Nema na stanju

Cena: 
Gens Ace 3300mAh 11.1V 25C 3S LiPo

Nema na stanju

Cena: 
Gens Ace 5000mAh 11.1V 40C 3S LiPo
hard case

Nema na stanju

Cena: 


Gens Ace 2200mAh 14.8V 25C 4S LiPo

Nema na stanju

Cena: 


Gens Ace 2500mAh 14.8V 25C 4S LiPo

Cena: 5.160,00 RSD

Gens Ace 2700mAh 14.8V 35C 4S LiPo

Cena: 5.355,00 RSDGens Ace 3000mAh 14.8V 35C 4S LiPo

Cena: 7.015,00 RSD

Gens Ace 3300mAh 14.8V 25C 4S LiPo

Cena: 7.180,00 RSD


Gens Ace 5300mAh 14.8V 30C 4S LiPo

Cena: 10.430,00 RSD


Gens Ace 6750mAh 14.8V 70-150C 4S LiPo

Nema na stanju

Cena: 


Litijum polimer (LiPO) baterija – UPOZORENJE!
 • Nikada nemojte da punite Litijum polimer bateriju punjačima namenjenim za punjenje NiCd, NiMH ili drugih baterija. UVEK koristite ISKLJUČIVO punjače namenjene za punjenje LiPo baterija.
 • Nemojte da ostavljate LiPo baterije bez nadzora tokom punjenja.
 • Nemojte da punite LiPo bateriju preko dozvoljene voltaže (preko 4.2V po ćeliji)
 • Uvek stavite LiPo bateriju na vatro-otpornu podlogu tokom punjenja.
 • Uvek stavite LiPo bateriju u zaštitnu kutiju ili kesu (LiPo vatro - otporna torbica ili LiPo vatro-otporna kutija) tokom punjenja.
 • Nikada nemojte da dozvolite pregrevanje ćelija baterije. Ćelije će se oštetiti i zapaliti ukoliko njihova temperatura pređe 600 C.
 • Ne ostavljajte LiPo baterije blizu zapaljivih materijala kao što su papir, plastika, tepih, platna, koža i drvo, unutar RC modela ili u automobilu.
 • Nemojte da praznite LiPo bateriju ispod 3.2V po ćeliji jer ćete tako trajno oštetiti vašu bateriju.
 • Zaštitite LiPo bateriju od vode i vlage.
 • Nemojte da čuvete ili ostavljate LiPo bateriju blizu otvorenog plamena ili grejača.
 • Nemojte da sastavljate, rastavljate ili kombinujete ćelije LiPo baterije sa drugim LiPo ćelijama.
 • Uvek čuvajte LiPo baterije na sigurnom mestu van domašaja dece.
 • Uvek isključite i uklonite bateriju iz modela koji je doživeo neku nezgodu. Pažljivo ispitajte bateriju, žice i konektore. Ukoliko i primetite i najmanje oštećenje nemojte koristiti bateriju. UPOZORENJE: nakon nezgode ćelije baterije mogu biti vruće!
 • Nemojte dozvoliti da elektrolit iz baterije dodje u kontakt sa očima ili kožom. Ukoliko dođe do toga odmah isperite mesto velikom količinom tekuće vode.
 • Nemojte da menjate ili modifikujete konektore ili žice LiPo baterije.
 • Uvek proverite stanje LiPo baterije pre punjenja i upotrebe.
 • Nemojte da kratko spojite bateriju. (spajanje + i – pola baterije)
 • Nesmete da imate direktan kontakt sa baterijom koja curi ili je oštećena.
 • Nikada ne punite bateriju na temperaturama van preporučenih granica. (Preporučene temperaturne granice za punjenje baterije su: 00C – 450C)
Odlaganje istrošenih baterija: Oštećene ili neupotrebljive ćelije su opasan otpad štetan po zdravlje ljudi i životinja, i životnu sredinu.
Stare (ne upotrebljive) baterije ne smeju da se odlažu sa kućnim otpadom. Korisnici se mole da odlažu stare baterije u kontejnere namenjene za odlaganje starih baterija, da ih predaju ovlašćenim kolektivnim centrima zaduženim za reciklažu ili da ih vrate prodavcu.
Stare (ne upotrebljive) baterije mogu da sadrže materijale koje su opasne po zdravlje ljudi i životinja i životnu sredinu. Baterije mogu biti rciklirane. One sadrže važne sirovine kao što su čelik, cink, mangan ili nikl.

Znak precrtane kante za smeće na baterijama znači: Zabranjeno odlaganje sa kućnim otpadom. Dodatni znaci ispod kante za smeće znače:
Pb: baterija sadrži olovo
Cd: Baterija sadrži kadmijum
Hg: baterija sadrži živu
I da je količina ovih opasnih materijala iznad dozvoljene količine. Ovo nije slučaj sa Gens Ace baterijama koje mi prodajemo!

© Aerial Video Solutions doo, Niš 2015.
Ovo upozorenje je publikovano na srpskom jeziku od strane Arial Video Solutions doo, Niš a preuzeto je od Genspow GmbH, uz njihovu saglasnost. Ono predstavlja trenutne tehničke specifikacije u vreme štampanja ovog uputstva. Genspow GmbH zadržava pravo da promeni tehničke ili fizičke specifikacije.


GARANCIJA:
Garancija za Gens Ace LiPO baterije 3 meseca.
Garancija Važi u slučaju otkazivanja ćelije.
Garancija neće važiti u sledećim slučajevima:
 • Ukoliko je baterija fizički poštećena.
 • Ukoliko je kvar nastao usled dubokog pražnjenja baterija.
 • Ukoliko je baterija punjena ne adekvatnim punječem.
 • Ukoliko je baterija izložena visokim temperaturama.
 • Ukoliko je baterija korišćena suprotno propisanom načinu korišćenja iz upozorenja.
 • Ukoliko je oštećena identifikaciona markica sa hologramom.
Ukoliko mislite da vaša baterija nije ispravna, povežite je na uredjaj koji može da očita voltažu po ćelijama (ovo može biti Lipo Buzzer, LiPo checker, Podaci sa ekrana uredjaja za punjenje i sl.) i napravite jasnu fotografiju parametara koje pokazuje čitač (voltaža po ćelijama i ukupna voltaža baterije). Na fotografiji mora biti jasno vidljiva hologramska markica, način povezivanja i parametri na ekranu.
Molimo vas da pre nego nam pošaljete bateriju na reklamaciju pošaljete e mail sa gore pomenutim fotografijama.
Svaka Baterija se pre isporuke proverava i voltaža po ćelijama kao i ukupna voltaža baterije se upisuju u ovaj formular.
S1 V
S2 V
S3 V
S4 V
S5 V
S6 V
Ukupno V
3.79
3.83
/
/
V
V
7.61_________________________________________________________

Kutija za čuvanje LiPo baterija
Originalna Gens Ace vatrootporna sigurnosna kutija za čuvanje i punjenje LiPo baterija
Kutija je namenjena sprečavanju širenje pozara u slučaju paljenja ćelija prilikom čuvanja ili punjenja baterija

Dimenzije: 7x6x20cm

Cena: 1.960,00 RSD

UPOZORENJE:

Nikada ne ostavljajte bateriju bez nadzora prilikom punjenja
Pre punjenja uverite se da je baterija na vatrootpornoj podlozi
Obavezno zatvorite kutiju prilikom punjenja
LiPo sigurnosna vatrootporna kutija je namenjena smanjenju šansi od nastajanja štete prilikom eventualnog paljenja baterije

________________________________________________________________

Čičak traka sa alkom

Čičak traka za pričvršćivanje baterija i ostale opreme za modele

Dimenzije: 300x20mm 

Cena: 175.00 RSD / parKontakt za dodatne informacije i narudzbe: rcgabor1977@gmail.com / 065-5519-074
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése